tiistai 1. helmikuuta 2011

Nii se Pelikenttä!?

Hähhähää! Vajaa pari viikkoa on vierähtänyt Pelikentän keikasta joten on korkea aika perata ja puida illan tapahtumat.

Tarina alkaa roudailuista, jotka Sakarin ja Janin kanssa hoidettiin Mikon vielä hätäillessä siviili-lookkinsa parissa kotopuolessa. Pistettiin suurimmat osat kamppeista ojennukseen HH:n poikia ja Mikkoa odotellessa, ja alettiin tissuttamaan ekoja limonaadeja. Bassottelijammekin saapui paikalle viimeisen päälle ojennuksessa, kuten kunnon sotamiehen kuuluukin ja painelimme hänen kanssaan välittömästi läskille pitsalle.

Ilta kului ja kello kävi yllättävänkin nopeasti! Kello yhdeksän maaginen rajapyykki ylitettiin niin äkkiä, ettei allekirjoittanut ehtinyt edes viimeisiä limppareita kaupasta hakea. Täten linnottauduimme Pelikentän seinien sisälle, jossa tarjoilu pelasi ja ihmisiä valui tasaisen varmasti sen houkutuksen saattelemana tiskille. Viimeisten vetkuttelujen ja tarpeiden teon jälkeen oli Hey Heatherin showtime, jonka jälkeen IT:n takaisinmaksun aika.

Kuva: Marika Karvonen
Kuva: Artur Viitanen


Settilistamme oli seuraavanlainen:

1. Out of Service
2. I Stage My Scene
3. Lips stiz tog.
4. Blinkki (aka. Perfect till' The Dawn)
5. Worst of (ravit)
6. Emberas Me
7. Big Deal
8. Normal Day
Ja bändillekin hieman yllärinä lähtenyt "se jonka Sakke alottaa" aka. Someone take me home.
Encorena Devil in Disguise.


Kaikinpuolin hyvä maku jäi keikasta käteen itse kullekin! Hämmentävä hyvänolontunne valtasi kehon ja naama oli kuin hangonkeksi pitkän aikaa setin jälkeen. Yleisön oma-aloitteinen innostus (puhun nyt teistä muutamasta eturivin sankarista jotka hieman jalallakin koreasti pistitte! Rispekt.) korvasi keskellä keikkaa tapahtuneen mikkipiuharikonkin ja jopa encorekin tuli rykäistyä, ihan pyynnöstä! Ilta oli kupissa ja jalat veivät iltarientoihin itse kutakin. Rakastavaiset toki jättivät leikin kesken, mutta rakkauttahan meillä maailmassa ei koskaan ole liikaa. ;)

Tuli vähän huudettua. Sanotaan tässä joku huono yritys esim. hyvä meininki korvasi huonon suorituksen. ...

Ja videosta propsit Aki Hänniselle!

"Ylihuomenna, perjantaina, 4.2 Stadin Kantikseen sitten! Oke?" Kyselee Mikko tässä.
Kuva: Artur Viitanen

-Henkka/IT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti