keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kantsiks olla Kantikses?

Helsinki, Kantis ja 4.2.2011!


Kuvat Marika Karvoselta, kiitosss!

Ayo dogidogi!
Mehän soiteltiin siis viime persjantaina stadissa, lopetusuhanalaisessa Kantis -ravintolassa, joka joskus jonkin sortin jazzravintolana tunnettiin. Kyseisenä iltana meininki ei ollut kovin jazz. Meininki oli hikinen pnuk! Testosteroninen jopa.

Itse saavuin aamutuimaan Helsinkiin ja paikkailin ujoa aamuheikotustani jättipitsan ja kolan avulla. Siirryttyäni Kamppiin palloilemaan ja tappamaan aikaa eräs ystäväni sattumalta tuli nykimään hihasta: "Tuliks mun mukana hillitön paskanhajuvana?" Ei tullut, mutta jos olisi tullut, syy olisi ollut selvä. Tyttöparka oli oksennellut ja yrittänyt nukkua krapulaansa pois Kampin yleisissä saniteettitiloissa. Lapsukaiset: älkää juoko sitä sssaaaatanan alkoholia. Edes ilmasen viinan bileissä. ..



Ilta alkoi lähennellä H-hetkeään ja Fell From A Tree aka. Ffat siirtyi lauteille räjäyttämään lähtölaukauksensa. Meininkin kehkeytyi hurjaksi ja yleisö polkkasi tanssilattialla ujostelematta! Oletettavasti samaisilta kavereilta saimme mekin supportia, kun jätkät panivat jalalla koreasti niin vimmatusti, että toinen PA-tornikin meinasi levitä pitkin lattioita. However, omakin settimme taisi olla ihan kelporykäys, sen sävyistä oli ainakin joidenkin palaute..

..Vaan eipä ollut kaikkien! Kaikkien yhteiset ystävät, poliisit (!) päättivät tulla ilmoittamaan aiheuttamastamme meluhäiriöstä. Vielä mitä! Baarin poket pitivät possut esimerkillisesti ovien ulkopuolella ja illan viimeinen bändi, Supertzar, rykäisi murskaavan soundinsa kajahtamaan kellarissa ehkä kovemmin kuin kukaan aijemmin soittaneista pumpuista. Tässä vaiheessa IT-komppania oli jo siirtynyt nauttimaan illanvietosta ja Kantiksen antimista ja ainakin allekirjottaneella juuri mikään ei olisi oikein paremmin voinut mennä. Tätä lisää! Kiitos! Ja ensikertaan!




Ja se enskerta btw on myöskin Helsingissä, Semifinalissa 3.2 jos kiinnostaa!

-Henkka/IT



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti