keskiviikko 29. elokuuta 2012

Syväjäädytimme toimintamme

Moi, Henkka tässä.

Ignoring Timelines on purjehtinut tiensä päähän. Se on fakta jonka tiimoilta kirjottelen ehkäpä viimeisen blogimerkinnän tänne. Uutinen ei välttämättä tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö samojen sällien musiikkia tai soittamista tultaisi jatkossa kuulemaan joskus jossain.


Päätimme yhteistuumin lyödä pillit pussiin meiningin ja intressien vaihtumisen vuoksi. Totesimme, että nykyisessä muodossa IT:n toiminnan ei tarvitse jatkua, valtaosa biisimateriaalista kun on jo bändistä eronneen jäsenen, Janin, aluille panemaa, enkä itsekään osaa enää samaistua moniinkaan menneisiin ajatuksiin lyriikkapuolella. Vaikka Ignoring Timelinesin taival miehistömuutoksineen onkin ollut kivinen, kuluneet nelisen vuotta bändin kanssa ovat olleet elintärkeät ainakin allekirjoittaneelle. Kiitos kärsivällisyydestä lienee siis paikallaan tovereilleni Sakari Santapukille, Mikko Saloselle sekä Joona Pekkaselle, ex-basisti Joonas Pohjasniemeä ja perustajajäsen Jani Hautalaa unohtamatta. Pitkä matka on tultu Krapulanta -ajoista tähän hetkeen, mutta katse on pidettävä edessä päin. Jonkin vanhan loppu on monesti uuden alku.


Homma on viime perjantaista (24.8.2012) Riihimäen keikkaa myöten siis taputeltu. Katsomme kukin tahoillamme, josko kiinnostusta yhteistä bänditoimintaa kohtaan vielä olisi, mutta mitään aikarajoja tai tarkempia lupauksia emme tehneet toisillemme. Emme täten lupaa mitään kenellekään mullekaan. Sen verran voin omalta kohdaltani sanoa, että itse aijon jatkaa säveltämistä ja musiikin parissa puuhastelua, mutta yksin ajatustensa saattaminen kenenkään kuultavaksi tuntuu tällä hetkellä hyvin raskaalta. Niinpä ei auta muu kuin odotella tulevaa, keräillä voimia ja aktiivisia ihmisiä ympärille.


Vaikka Graniitin Aukiolla ei liiemmin tungosta ollutkaan, kiitos kuuluu kaikille, jotka ovat meidän tekemisiä seurailleet ja keikoilla käyneet! Kiitos myös heille, jotka ovat musiikkiamme kuunnelleet ja sen mieleisekseen löytäneet! Istutaan nyt hetkeksi alas, hengitellään ihan rauhassa ja palataan kukin astioillemme kun henkiset akut ovat saaneet latautua. Paljon kiitoksia.



Kiittäen,
-Henri/IT



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti