maanantai 27. helmikuuta 2012

Kuun alku toivoa täynnä

Heipsis ja hilirimpsis. Olisi kiva jos mulla ois jotain matskuja jakaa tässä, mut pidetään ne vielä omana tietonamme. Sen verran tässä kuitenkin nyt jaellaan informaatiota, että kuun alussa IT:n rattaat nytkähtää ainakin jalan verran eteenpäin. 1.3 on varattu nyt vihdoin sitten kahden komean 'uuden' biisin viimeistelyyn! 'Counterforces' ja 'We Are Shadows' varmasti luo hienon kokonaisuuden keskenään tai jos ei, niin ainaki siinä on kaks timanttista biisiä yksistään! Tällä kertaa tarkotus olis tehdä jotain videointimeininkejä oheen, siksi saattaa olla että pihtaillaan julkistuksien kanssa vähän aikaa, toisaalta voi olla että ei..

2.3 soitellaan Riihimäen Escapessa keikka! Mulla ei oo oikein muuta sanottavaa siitä, kun että tervetuloa paikalle. Ignoring Timelinesin lisäksi esiintymässä Expected Boy.


Ja sokerina pohjalla 3.3 lähdetään poikain kanssa vähän eksoottisemmille vesille, Loimaalle! Siellä pamautetaan setti Yläkulo -tapahtumassa, Bar Edgarissa. Mielenkiinnolla odotan ihmisten reaktioita, nimittäin epäilen, että perus tukijoukkomme ei tonne asti eksy. Välttämättä.


Tässähä tuntuu taas hetken että ois jotain säpinääki bänditoiminnan saralla, siistiä. Kunpa tämä kaikki ei olisi vain ohikiitävää.. Jos teillä jotain meininkejä on meille tarjota, ota koodia ignoringtimelines[AT]gmail.com !

-Henkka/IT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti