keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Murhanhimoa!

Viiltävää huomenta!

Jostain syystä tämä päivä on lähtenyt käyntiin aika tappavissa tunnelmissa. Edellisessä postissa esitellyn punki-rallattelun lisäksi tänään on soinut oikeastaan kaksi biisiä vuoronperään. Kertooko tämä sitten jostain alitajuisesta.. mene ja tiedä?

kumma. - minä tapan teidat kaikki.mp3
SKRILLEX - Kill EVERYBODY.mp3

No eipä wissiin. Vaikka kyseessä onkin erilaiset, mutta samaa aihetta käsittelevät biisit, ei edes tee mieli tappaa ketään. Itseasiassa asiat on ihan hyvällä mallillaan. Jani teki hienon demoträkin hienolla metroseksuaalisella macillaan, jonka päälle olen makustellut sanoitusostastoa, ja todennut että kyllähän se toimii hyvin pitkälti! Kädet ja jalat vipattaisi jo studion suuntaan, mutta let's ignore that. Mihinkäs meillä tässä valmiissa maailmassa kiire olisi hä!?

-Henkka/IT

Ps. Eilen illalla tsekkasin jossain Shellillä sitä uutta Rumbaa. Kannessa komeilee Tontsa Wirtsanen Apulanta-yhtyeestä ja sisällä oli lähes aukeaman mittainen juttu Hey Heatheristä, joka tosiaan kanssamme perjantaina sielä Pelikentässä ilakoi. Aika hurja juttu! Onneksi olkoon. :> Apulannasta kukkaruukkuun; kirjottelin myspacen 'Tarina' -kohtaan stooria mitenkäs se Ignoring Timelines sai alkunsa.. Tästä johtuen julkaistaan seuraavassaa postauksessa täällä blogissa tuo kauan tarkoin varjeltu linkki, joka sisältää huonoa esimerkkiä, läträystä sekä epävireisyyttä. Tontsa ja pojat, sorii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti