tiistai 2. marraskuuta 2010

IT -blogi avattu!

Tervestuloa!

Minä olen Henri, tuttavallisemmin Henkka ja haluan ilmoittaa, että Ignoring Timelines -orkesterin blogi on täten avattu otsikon "Worst Of All The Worst" alla! Elämme marraskuun toista päivää, joka mahdollisesti tullaan muistamaan ihmiskunnan ja varsinkin amerikan historiassa vahvasti kuin 9/11.Ei ainoastaan siksi, että tämä blogi avattiin tänään, vaan koska Kaliforniassa, tuolla maailman kuuluisimman kuvernaattorin toimialueella, äänestetään kannabiksen viihdekäytön vapauttamisesta. Lakiesityksessä marihuonalle povataan vastaavan tyyppistä kalifornialaista lainsäädäntöä kuin alkoholille; aikuisilla olisi mahdollisuus ostaa, hallussapitää sekä kasvattaa, ja verotulot ohjattaisiin valtiolle.
Suomessa siirryttiin viikonloppuna kesäaikaan ja päivät lyhenee. Tänä aamuna iltapäivälehdet uutisoivat illalla rynnäkkökiväärin ja kovien patruunoiden kanssa metsään kadonneesta varusmiehestä, joka tänä aamuna löytyi kuolleena... Tuntemattomasta ja tuntemattomaksi jäävästä syystä. Mahtoivat siinä tupakaverit ja omaiset hajota aamuihinsa. Suruvalitteluni.
Tämmöistä tänään, mitäs huomenna!? Itse haastaisin tässä vaiheessa rakkaat bänditoverini; Janin, Sakarin ja Mikon esittelemään itsen... EI. Toinen toisensa! Jokainen siis päättäkööt kuka esittelee kenetkin. Täten saamme rehellisen kuvan, kuka on kukin ja mikäs mikäkin mies on miehiään, eikä sellaista minkä kukin itsestään haluaa antaa.
Stay tuned for some more!
Ps. Tämä ei tule olemaan ainoastaan mikään uutisblogi. Tänään vain tuntui tältä että voisi käsitellä jotain ihan oikeitakin aiheita.

-Henkka/IT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti